Eerste groepsles altijd gratis.
💪 Boek 'em hier!

HIIT Training groepsles
in Katwijk

Ben jij op zoek naar een uitdagende les waar je tot het gaatje kunt gaan? Tijdens de HIIT groepsles van Vitaal Trainer gaat jouw hartslag gegarandeerd omhoog! De High Intensity Interval Training heeft een positief effect op je conditie, vetverbranding en de opbouw van spieren. Deze groepsles is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters en vindt in Katwijk plaats in klein groepsverband, met maximaal 6 personen. Tijdens de HIIT Training is één van onze gecertificeerde groepstrainers aanwezig om je, waar nodig, persoonlijke tips & tricks te geven. Zo haal jij gegarandeerd alles uit jouw HIIT training!

Wat is HIIT Training?

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. Het betekent dat je je training opdeelt in gedeeltes (intervallen) en vervolgens afwisselend intensief traint en dan weer even uitrust. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je lichaam telkens opnieuw een inspanning moet leveren. De rusten zijn kort, je kunt wel even op adem komen, maar dit duurt niet lang genoeg om helemaal uit te rusten. HIIT is een manier van trainen, niet een sport op zich. Het zorgt ervoor dat het de les een stuk intensiever maakt. Het is natuurlijk een heel verschil of je gewoon een burpee doet of dat je er binnen een minuut zoveel mogelijk doet op een hoog tempo.

HIIT Trainingen zijn voor bijna iedereen geschikt. Van veel standaard fitness oefeningen is een beginners- en een gevorderden versie te doen. Let op; als je last hebt van een hoge bloeddruk, artritis, beperkte mobiliteit of (aangeboren) hartklachten, kun je beter één van onze andere small group lessen volgen. Bekijk daarvoor het rooster onderaan deze pagina of bezoek de Group Training pagina.


Proefles boeken *Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis.

Wat zijn de voordelen
van een HIIT Training?

High Intensity Interval Training heeft een positief effect op conditie en vetverbranding. Je kunt er snel fit mee worden! Doordat de oefeningen elkaar zo snel opvolgen, werken je hart en longen namelijk extra hard. Wanneer je regelmatig met onze les meedoet, merk je al snel dat je conditie vooruit gaat! Je lichaam blijft uitgedaagd om dat er bij HIIT een groot aantal opties is aan oefeningen om te doen. Elke les is dus anders en dat zorgt ook dat je steeds met plezier zult gaan sporten. Daarnaast zorgt HIIT ook voor de opbouw en het behoud van spieren, door de manier van trainen bouw je spierweefsel op en is de intensiteit zo dat je geen spiermassa kwijt raakt.

Het afterburn-effect van HIIT

Naast het feit dat je snel fit kunt worden, zorgt HIIT ook voor een afterburn-effect. Door de intensiteit van de oefeningen ga je in korte tijd explosief aan het werk en heeft je lichaam ná de training meer tijd nodig om te herstellen. Zo zorgt HIIT ervoor dat je ook na de training vet blijft verbranden. Dat is natuurlijk mooi meegenomen! :)

Kosten
HIIT Training

Een HIIT Training in Katwijk duurt in totaal 1 uur. Deelnemen aan onze indoor groepslessen kan door middel van het aanschaffen van losse credits -waarbij je per les 1 credit betaald- of het afsluiten van een lidmaatschap. Credits kunnen worden aangekocht via de Vitaal Trainer App, iedereen die bij ons sport krijgt gratis toegang tot deze handige app. Lidmaatschappen worden maandelijks automatisch geïncasseerd, we hanteren hierbij slechts 1 maand opzegtermijn. Hieronder een opsomming van de mogelijkheden:

Credits:
  - Per 10 credits: €87,50
  - Per 20 credits: €160
Lidmaatschappen per maand:
  - 1x per week: €30,95
  - 2x per week: €54,95
  - Onbeperkt: €82,95


Proefles boeken *Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis.

 

Over Vitaal Trainer

Vitaal Trainer is géén traditionele sportschool. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde trainers en vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Of je nu wilt afvallen, aankomen, gespierder wilt worden, gezonder wilt eten of snel wilt herstellen van een blessure of zwangerschap; met de juiste trainings- en voedingsadviezen helpen we jou graag om je doel te bereiken.

Naast één-op-één begeleiding met een personal trainer kun je bij Vitaal trainer ook terecht voor binnen- en buiten groepslessen (zie rooster onderaan deze pagina). Ook bij onze groepslessen staat persoonlijke aandacht centraal, zowel buiten bij de bootcamps maar zeker ook bij onze small group groepslessen binnen. Small group groepslessen zijn lessen met maximaal 6 deelnemers.

Heb je specifieke vragen of wil je persoonlijk advies voordat je bij ons een gratis proefles boekt? Neem dan gerust contact met ons op via 06 143 644 91 of info@vitaaltrainer.nl. We hopen snel iets van je te horen!

Rooster Groepslessen

Wil je meedoen met één van de groeplessen? Ons rooster vind je hieronder. Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis. Boek hier een proefles.


Filter:IndoorOutdoor
 MaDiWoDoVrZaZo
09:00 - 10:001 Functional Training
2 Outdoor Bootcamp
Surprise workout1 Pump it up
2 Outdoor Boksen Bootcamp
HIIT training1 Pump It Up
2 Outdoor Bootcamp
Outdoor Boksen BootcampWeekend Workout (om de week)
10:15 - 11:15    Pump it up  
19:00 - 20:00HIIT Training Surprise workout    
19:15 - 20:15 Outdoor Bootcamp Outdoor Bootcamp   
20:00 - 21:00Outdoor Bootcamp      
*Rooster groepslessen mei. Wijzigingen voorbehouden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2022 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter