Proefles Boeken Group Training

Jouw gegevens

 

Adresgegevens

Ik heb interesse in
(vink één of meerdere opties aan)Opmerking

Opmerking (wensen, blessures, etc.)Afronden

Na het invullen van dit formulier, zal er contact met je worden opgenomen en krijg je verdere informatie over de door jou gemaakte keuze.

Informatie over de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Vitaal trainer werkt met een online community met daaraan een eigen app gekoppeld. Zodra je gegevens zijn ingevoerd in het systeem, krijg je toegang tot deze community en app. Het aankopen van rittenkaarten en het afsluiten van lidmaatschappen is mogelijk via de Vitaal trainer webshop (www.vitaaltrainer.virtuagym.com/webshop).

Bovenstaande gegevens zullen worden verwerkt via de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Meer informatie over het verwerken van je persoonlijke gegevens door Vitaal trainer is te vinden in de privacy policy op onze website www.vitaaltrainer.nl. Op aankopen via de Vitaal trainer webshop (www.vitaaltrainer.virtuagym.com/webshop) zijn de voorwaarden gekoppeld die je kunt vinden onder groepen met de tegel ‘Algemene voorwaarden van toepassing op aankopen via onze virtuagym webshop’ en waarmee je akkoord dient te gaan bij aanschaf van een lidmaatschap of credits.

Vitaal Trainer is niet aansprakelijk voor je gezondheid. Bij deelname verklaar je jezelf fit en gezond tot het volgen van lessen en trainingen. Iedere deelnemer traint op eigen risico.

Ben je jonger dan 18 jaar dient een ouder het formulier te ondertekenen.

©2024 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Website door 2nd Chapter