Scroll
Hard work
pays off!
Gratis
intake
Vraag online aan of
bel 06 143 644 91

Personal Training

Wil je graag sporten met 1-op-1 begeleiding in een privé trainingsstudio? Dan is personal training iets voor jou! Onze gecertificeerde personal trainers begeleiden je tijdens je training. Met hun ruime kennis en ervaring weten ze precies wat voor jou de juiste oefeningen zijn om je doel te behalen. Ze letten op je houding en uitvoering van de oefening en zorgen ervoor dat je na de training met een voldaan gevoel de ruimte verlaat.

De motivatie om met een personal trainer aan de slag te gaan, kan voor iedereen verschillen. Wil je trainen voor een bepaalde wedstrijd? Gewicht verliezen of juist aankomen? Wil je sterker en gespierder worden? Tijdens je zwangerschap in goede conditie zijn? Na je zwangerschap weer lekker in je vel zitten? Houd je niet van de drukte in de sportschool? Heb je blessures (gehad) en wil je onder begeleiding gaan bewegen? Wat je doel ook is, we kunnen je helpen dit te bereiken!

Hoe pakken wij het aan?

Bij een eerste intake gesprek maken we een inschatting van je huidige conditie en bepalen we samen je doel. Wat wil je bereiken? Op welke termijn? Wat vind je leuk om te doen? Wat minder? Op basis van dit eerste gesprek maken we een op maat gemaakt plan. Dit plan bestaat naast een trainingsplan ook uit een voedingscomponent omdat voeding een grote bijdrage heeft aan het te behalen resultaat. We werken met een online community en eigen app om je verder mee te ondersteunen.

We are watching you

Uiteraard houden we je voortgang in de gaten en stellen we je plan bij als dit nodig is. Vraagt je voeding meer aandacht dan gedacht of zit je in een levensfase waarbij je meer hulp kunt gebruiken, kunnen we je hierin ook verder ondersteunen.

Samen gaan we ervoor!

Wij zetten ons voor 100% in om je te helpen je doel te bereiken. We zijn je stok achter de deur als je even geen zin hebt en motiveren je om net dat stapje harder te zetten. Uiteraard verwachten we van jou ook volledige inzet zodat we samen kunnen werken aan het beste resultaat!

Investering in jezelf

Personal training is een investering in jezelf en je gezondheid!

Prijzen

Personal training start vanaf onderstaande prijzen:

Per sessie: €65

Per 10 credits: €614

Per 20 credits: €1176


Small group personal training De eerste (proef)les is altijd gratis.
Alle prijzen zijn inclusief btw. Op alle diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Tevens kun je in deze voorwaarden lezen hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.

Het is ook mogelijk om met meerdere mensen tegelijk personal training te volgen (max. drie personen) waarbij elke persoon werkt aan zijn of haar persoonlijke doel. Zo kun je de kosten delen en is het voor iedereen haalbaar om toch te trainen met een personal trainer.

Wil je naast personal training ook meedoen moet een van onze groepslessen? Klik dan hier voor meer informatie.

1-op-1 begeleiding personal training sterker gespierder fit blessures conditie voeding
sterker gespierder fit blessures conditie voeding
personal training sterker gespierder fit blessures conditie voeding
gespierder fit blessures conditie voeding 1-op-1 begeleiding personal training

Gratis intake

We nodigen je graag uit voor een intakegesprek! Bij een eerste gesprek maken we een inschatting van je huidige conditie en bepalen we samen je doel. Op basis van dit eerste gesprek maken we een op maat gemaakt plan.

Klaar voor een training die écht werkt?! Laat je gegevens achter (*=verplicht) of bel 06 143 644 91.

intake

©2021 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookievoorkeuren

Webontwikkeling: 2nd Chapter