Direct
naar

Scroll
100% fit en vitaal

Premium personal training en voedingsbegeleiding in Katwijk en omgeving. Voel je binnen 3 maanden weer fit en energiek.

Ja, dat wil ik! Meer info

Personal Training

Je bent het waard: Waarom wel investeren in dure auto’s, mooie schoenen of de nieuwste telefoon en niet in het allerbelangrijkste wat je hebt; je gezondheid! Een investering in jezelf is het beste wat je kunt doen en levert gegarandeerd resultaat!

Complete competentie: Geen tijdelijke hypes op het gebied van training of diëten, maar een team met kennis van zaken die weet wat goed voor jou is

Exclusieve aandacht: Jij bent uniek! Daarom maken we graag een plan dat werkt voor jou. Met 1 op 1 begeleiding helpen we je dit plan uit te voeren.

Wij geloven dat je het maximale uit jezelf kunt halen door goed voor jezelf te zorgen. Hiervoor is meer nodig dan een beetje sporten, af en toe wat groente eten en een keer op tijd naar bed. Goed voor jezelf zorgen doe je 365 dagen per jaar.

Op dit moment heb je waarschijnlijk geen tijd om voor jezelf te zorgen, geen tijd om te sporten, geen tijd om gezond te eten. Wij helpen je tijd te maken met een trainingsplan op maat, voeding die bij je past en suppletie die je ondersteunt. Voor jezelf zorgen is niet een gebrek aan tijd, maar vooral aan prioriteit. De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf!

Het resultaat? 100% fit, lekker in je vel en blij met jezelf!

Medical training

Heb je last van specifieke blessures? Onze medical trainer Marco is gespecialiseerd in de begeleiding met sporten van mensen met blessures. Neem contact met ons op om te bespreken of we je verder kunnen helpen.

"100% gemotiveerde klanten begeleiden we graag naar een duurzame optimale gezondheid"

Direct weten hoe jij het beste kunt trainen en of onze aanpak geschikt is voor jou? Boek een intake en ontdek in 30 minuten hoe jij je gezondheid kunt verbeteren. We maken een concreet plan en advies, gebaseerd op jouw wensen en situatie. 
Stop met excuses. Kies voor jezelf. Ga voor meer energie en een fit lijf.

Intake boeken

Prijzen

Investeren in je gezondheid is waardevast. High premium personal training is al mogelijk vanaf €59 per sessie

Goed begeleid sporten willen we voor iedereen mogelijk maken. Wil je liever aan je eigen doel werken onder deskundige begeleiding, maar in small groepsverband? Kijk dan ook eens naar small personal training Bij Vitaal.

1-op-1 begeleiding personal training sterker gespierder fit blessures conditie voeding
sterker gespierder fit blessures conditie voeding
personal training sterker gespierder fit blessures conditie voeding
gespierder fit blessures conditie voeding 1-op-1 begeleiding personal training

Onze
Trainers

Voel je binnen 3 maanden weer fit en energiek!

Yes, ik wil een intake boeken
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2023 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter