07 juni

KWF Bootcamp 2019

Woensdag 5 juni hebben wij met Vitaal Trainer de 4e editie van de KWF bootcamp georganiseerd. Deze editie voor het KWF was een groot succes! Er is in totaal €1800 opgehaald en we zijn trots op dit bedrag!

De voorbereiding

Het plan was om het dit jaar “spectaculairder” aan te pakken. Naast de vaste onderdelen “spel” en “kracht” leek het ons leuk om te kijken of wij het voor elkaar konden kijken om een Obstacle-baan neer te kunnen zetten.  Mede dankzij een aantal sponsoren hebben we dit mogelijk kunnen maken.

De bootcamp werd georganiseerd door Marco en Pieter. Deze editie had voor Pieter een emotionele lading. Door het overlijden van zijn vader (Piet Barnhoorn) aan de gevolgen van alvleesklierkanker, was hij extra gemotiveerd om deze editie tot een succes te maken. De afgelopen edities was Piet een vast gezicht als “hobbyfotograaf” op de bootcamps.

De opbouw

15:30 uur; De eerste mensen kwamen aan om te helpen met de opbouw. We zijn gestart met het maken van zandheuvels, watergreppels en bandenpaden. Bovendien werden er boomstammen en tijgernetten neergelegd om een uitdagend parcours te maken. Ook een echte buikschuifbaan kon dit keer echt niet ontbreken. Een speciale vermelding voor Versteeg Bandenservice, Schadde van Dooren, Manege Jonker en Nettenhandel van Duijn die ons hebben geholpen met de opbouw!

19:00 uur; Na het eten (aangeboden werd door Beachclub Wantveld) zijn de laatste vlaggen klaargezet. De eerste mensen kwamen aanlopen en DJ Jaap Jonker draaide de eerste plaatjes.

De start

Om half 8 was het dan zover, met een groep van 100 man begon de bootcamp. Na het welkomspraatje van Pieter waarin hij vertelde dat deze bootcamp toch wat specialer voor hem was, werd er gestart met de warming up. Iedereen was meteen heel fanatiek!

Hierna werd de groep in tweeën verdeeld. De ene helft van de groep begon met het krachtgedeelte bij Laurens. Iedereen werkte zich in het zweet en het tempo zat er goed in. De andere helft ging spellen spelen bij Aria en Pieter. Hier zag je de groepen steeds fanatieker worden. Na een boks/tikspel en hoofd-schouder-knie en teen, was het tijd voor de sit-ups met pionnen. Na deze twee activiteiten was het tijd voor HET onderdeel. De obstacle baan!

Het was fantastisch om te zien hoe iedereen de baan trotseerden om er zo goed mogelijk overheen te komen. Het mulle zand en de heuvels maakte het iets zwaarder voor een aantal mensen dan gepland, maar het fanatisme op de gezichten maakte een hoop goed.

Een speciale dank aan deze personen/sponsoren

We kunnen terug kijken op een fantastische bootcamp, die mede mogelijk is gemaakt door de volgende mensen/sponsoren:

Beachclub Wantveld, bedankt dat we weer welkom waren bij jullie, zeker tot volgend jaar!
FA. Schadde van Dooren, Jaap en Piet, bedankt voor het verschuiven van heel veel zand en heel veel water!
Versteeg Bandenservice, bedankt voor de 100 autobanden
Katwijk Actueel, bedankt voor het interview en het filmen tijdens de bootcamp.
Nettenhandel van Duijn, bedankt voor het gigantisch grote net waar we meerdere tijgernetten van konden maken
Manege Jonker, bedankt voor het helpen en het opslaan van onze spullen die we nodig hadden.
DJ Jaap Jonker, bedankt voor het draaien van de muziek
Ted Denies, Maart van Rijn, Leendert Kasius, bedankt voor het maken van foto’s

En zeker niet als laatste: Gerda Barnhoorn. Dankjewel voor het vele regelen en ons te helpen naar de juiste mensen om dit te organiseren.

TOT VOLGEND JAAR!

VorigeOverzichtVolgende

©2021 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookievoorkeuren

Webontwikkeling: 2nd Chapter