23 mei 2019

Vacature: Groepsles instructeur m/v

Vitaal trainer is een uniek concept op het gebied van personal training en small group training (o.a. bootcamp, functional training, yoga en boks lessen) in Katwijk en omgeving. Wil je aankomen, afvallen, spieren kweken, beter worden in je huidige sportprestaties of weer strak worden na de zwangerschap? Welk doel je ook wilt bereiken, bij ons ben je aan het juiste adres!

Wegens het vertrek van een van onze groepsles instructrices zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke:

Groepsles instructeur m/v ( +/- 4 uur per week)

Wat ga je doen?

Als groepsles instructeur word je vooral ingezet om invulling te geven aan onze small group lessen (functional training, HIIT) en andere lessen indien gewenst. De small group lessen bestaan uit groepjes van maximaal 8 personen waarbij persoonlijke begeleiding en aandacht centraal staan. Samen met de andere instructeurs zorg je ervoor dat onze leden moe maar voldaan naar huis gaan.

Je werkomgeving

Ons pand is gevestigd aan De Bolder 1 in Katwijk. Onze buitenlessen vinden plaats op strand en in de duinen. Je gaat onderdeel uitmaken van een jong, gedreven en ambitieus team. We gaan informeel met elkaar om, maar zeggen ook waar het op staat als dit nodig is.

Jouw profiel

Ben jij?

Een enthousiast en energiek persoon met minimaal een fitness opleiding of diploma groeples instructeur? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, ben je flexibel, heb je ervaring en heb je een passie om onze leden zo optimaal mogelijk te begeleiden? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris
  • Werken in een gezellig en sportief team
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

Jouw reactie

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct door je motivatie met CV voor 3 juni a.s. te sturen naar Marco Roerade via info@vitaaltrainer.nl.

Wil je meer informatie? Stuur ons een e-mail of bel Marco op 06-143 644 91

VorigeOverzichtVolgende
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2021 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter