28 mei 2020

Buiten sporten bij Vitaal Trainer!

Personal Training

Alle personal training lessen geven wij buiten om zo voldoende afstand te houden. Hier proberen we de variatie erin te houden. Dat betekent dat we veel werken met attributen, obstakels of met het eigen lichaamsgewicht. Gelukkig leven we in een jaargetijde dat het lekker weer is buiten!

Groepslessen

Ook alle groepslessen geven wij buiten. Wat we gaan doen hangt af de grootte van de groep, het weer en de drukte. Vanuit de Noordduinen gaan we het strand op, de duinen in, of we blijven op het scrumterrein.

Tijdens de groepslessen oefenen we met eigen lichaamsgewicht, bankjes, fietsenrekken etc. Ter variatie nemen we elastieken, ballen en andere attributen mee. Om aan de hygiene voorschriften te voldoen maken we deze attributen na de les altijd schoon.

Uiteraard proberen we de variatie erin te houden, maar moeten we met de buitenlessen rekening houden met de 1,5 meter afstand. Dit betekent dus geen oefeningen met z’n tweeën of in groepjes en geen box trainingen.

Proefles aanvragen

Iedereen kan dus, zeker met dit mooie weer 😊, gewoon bij ons sporten in een groep of  1 op 1. Interesse? Neem contact met ons op of vraag een gratis proefles aan. Stuur ons een berichtje op Facebook of neem contact op via de website!

VorigeOverzichtVolgende
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2024 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter