Bonusan Topsport L Glutamine

19,95

Topsport L-Glutamine is een niet-essentieel aminozuur, maar de behoefte kan als gevolg van sport en inspanning variëren. Daarom is het een populair supplement bij sporters.

Meer info

Eenheid

Aantal

+19,95
Webshop
Meer over
Bonusan Topsport L Glutamine
  • Gegarandeerd dopingvrij
  • Uitsluitend de natuurlijke, linksdraaiende vorm van het aminozuur
  • Gemakkelijk hoog doseren
  • Inclusief handig maatschepje

Alle producten in de Topsportlijn dragen het keurmerk van het NZVT, een antidopingsysteem voor voedingssupplementen dat is opgezet door onder andere het NOC*NSF en het ministerie van VWS. Dit systeem biedt u de absolute garantie dat iedere batch vóór vrijgave is geanalyseerd en gegarandeerd vrij is van doping-gerelateerde stoffen.

De Topsportlijn van Bonusan is ontwikkeld door ervaren voedingswetenschappers en wordt naar de hoogste kwaliteitsstandaarden in Nederland vervaardigd. De hoge kwaliteit is te danken aan het gebruik van de zuiverste inhoudsstoffen en organisch gebonden mineralen en spoorelementen.

Gegarandeerd vrij van: 
conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose

Ingrediënten 
L-Glutamine

Gebruik 
Dagelijks één maatlepel (of naar behoefte) innemen, opgelost in water of een andere drank. Eén afgestreken maatlepel levert circa 6,5 gram L-glutamine. Een maatlepel is bijgesloten. 

Bewaaradvies 
Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Disclaimer
Levering
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2022 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter