Bonusan Topsport Multi Vital Actief

19,95

Topsport Multi Vital Actief is een uitgebalanceerde sportmulti met B-vitaminen in de actieve vorm. Bovendien bevat het 100% of meer van de referentie inname (RI) van vitaminen, mineralen en fytonutriënten voor het actieve sportlichaam

 

Meer info

Eenheid

Aantal

+19,95
Webshop
Meer over
Bonusan Topsport Multi Vital Actief
  • Bevat alle belangrijke vitaminen en mineralen
  • Bevat ook aminozuren en antioxidanten
  • Wordt zeer goed opgenomen in het lichaam
  • Effectieve, waar nodig hoge doseringen
  • Gemakkelijk slikbare tabletten

Gegarandeerd dopingvrij
Alle producten in de Topsportlijn dragen het keurmerk van het NZVT, een antidopingsysteem voor voedingssupplementen dat is opgezet door onder andere het NOC*NSF en het ministerie van VWS. Dit systeem biedt u de absolute garantie dat iedere batch vóór vrijgave geanalyseerd is en gegarandeerd vrij is van dopinggerelateerde stoffen.

Topsport Multi Vital Actief levert B-vitaminen en choline, PABA en inositol. Vitamine B6 is als pyridoxaal-5-fosfaat, vitamine B12 als methyl- en adenosylcobalamine en foliumzuur als actief folaat. Actieve vormen worden goed opgenomen in het lichaam. Daardoor bestaat er bij vitamine B6 in deze formule nagenoeg geen risico op stapeling.

Topsport Multi Vital Actief is samengesteld voor het sportlichaam. Naast een uitgebalanceerd spectrum van vitaminen en mineralen, bevat het een bioflavonoïdencomplex, dat onder meer hesperidine bevat. Ook hebben we het kruid Rhodiola rosea toegevoegd.

De Topsportlijn van Bonusan is ontwikkeld door ervaren voedingswetenschappers en wordt naar de hoogste kwaliteitsstandaarden in Nederland vervaardigd. De hoge kwaliteit en goede opneembaarheid zijn te danken aan het gebruik van zuivere inhoudsstoffen en organisch gebonden mineralen en spoorelementen.

Gegarandeerd vrij van:
conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Gebruik
Tenzij anders aanbevolen 1 maal daags 1 tablet(ten) tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Bewaaradvies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Samenstelling
gecoate tablet
Disclaimer
Levering
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2021 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter