Orangefit Proteine Banaan

19,95

Orangefit proteine Banaan 

Orangefit Protein is een complete eiwitbron met alle aminozuren die je maar nodig hebt. De  plantaardige proteïne is vegan-friendly en gemaakt met ingrediënten die goed voor je zijn. De gele spliterwt is de ster in deze heerlijke en duurzame proteïneshake. Bevat geen dierlijke ingrediënten, vulstoffen en kunstmatige zoetstoffen, gezoet met fruit en stevia.

Meer info

Eenheid

Aantal

+19,95
Webshop
Meer over
Orangefit Proteine Banaan

Je hebt proteïnen nodig

Proteïnen behoren tot de belangrijkste bouwstenen in ons lijf. Onze organen, spieren, huid en haar zijn ervan gemaakt. Of je nou een atleet of artiest bent; je hebt je dagelijkse dosis eiwitten nodig. Voor de aanmaak van spieren, energie, maar ook voor spierherstel en andere belangrijke dagelijkse taken. Met de Orangefit Protein weet je zeker dat je elke dag genoeg binnenkrijgt.

Dat voelt goed

Je hoort je goed te voelen na een shake. Daarom is het niet alleen belangrijk dat Orangefit Protein lekker smaakt en gemaakt is van de allerbeste ingrediënten, maar ook dat je lichaam er goed op reageert. Orangefit Protein bevat dan ook geen lactose, gluten, soja of toegevoegd suiker.

Wat zit erin?

Erwten-eiwit, bananenpoeder, natuurlijk banaan aroma, verdikkingsmiddel: xanthaangom, zoetstof: steviolglycosiden (dit komt uit een plantje), kleurstof: vitamine A

Samenstelling
Samenstelling per schepje (25 gram) en 100 gram
Disclaimer
Levering
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2024 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter