Vitakruid gebufferde Vitamine C

19,95

Vitamine C is een echte alleskunner. Dé antioxidant bij uitstek. Het is goed voor huid, haar en nagels en ondersteunt het immuunsysteem. Bij sporters bevordert het het herstel en verbetert het de prestaties.  

Meer info

Eenheid

Aantal

+19,95
Webshop
Meer over
Vitakruid gebufferde Vitamine C

Gewone vitamine C als ascorbine zuur is de zure vorm van vitamine C en kan bij hogere doseringen het maag- darmkanaal irriteren. Gebufferde Vitamine C van Vitakruid koppelt daarentegen calcium en magnesium aan ascorbinezuur waardoor er ascorbaten (zouten) ontstaan in plaats van ascorbinezuur. Door de combinatie is deze vorm van vitamine C vriendelijker voor de maag en beter opneembaar. Deze formule bestaat niet alleen uit gebufferde vitamine C.  Er zijn belangrijke nutriënten toegevoegd om het positieve effect van vitamine C te ondersteunen. Naast zink, koper, calcium, magnesium en mangaan bevat deze formule OPC bioflavonoïden, quercetine en gluthation.

Aanbevolen dagdosering

Neem 1 tot 6 capsules per dag. Tenzij anders geadviseerd.

Ingrediënten

Calcium (L-ascorbaat), Magnesium (L-ascorbaat), hypromellose (capsule), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), kiezelzuur (antiklontermiddel), OPC (Grapeseed extract), Zink (citraat), silicium dioxide (vulmiddel), Quercetine, L-Glutathion, Mangaan (citraat), Koper (gluconaat).

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Samenstelling
Per dagdosering van 1 capsule
Disclaimer
Levering
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2024 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter