Vitakruid Magnesium Tauraat met P-5-P

19,95

Makkelijk opneembare vorm van Magnesium

Magnesium speelt een belangrijke rol in diverse processen, waaronder de prikkeloverdracht tussen de zenuwcellen en het draagt bij aan een normale spierwerking. Magnesium is van belang bij de instandhouding van botten en het behoud van soepele spieren. Magnesium Tauraat van Vitakruid is gemakkelijk opneembaar. Magnesium en taurine worden in dit supplement hierbij ondersteunt door vitamine B6.

Meer info

Eenheid

Aantal

+19,95
Webshop
Meer over
Vitakruid Magnesium Tauraat met P-5-P

Werking

Magnesium is voor de mens een belangrijk element. In de voeding is het aanwezig in verse groene groenten, volle granen, noten en zaden. Magnesium speelt een rol bij de prikkeloverdracht tussen de zenuwcellen en draagt bij aan een normale spierwerking. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren. Ook draagt magnesium bij aan de instandhouding van normale botten. Gezonde volwassenen wordt aanbevolen om dagelijks 300-400 magnesium in te nemen.

Taurine vervult in het lichaam een functie als neurotransmitter in de hersenen. Het is tevens een antioxidant en draagt bij aan de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Taurine heeft een gunstige invloed op hart, spieren, ogen, hersenen, lever en galblaas.

Magnesium Tauraat van Vitakruid heeft een hoge opneembaarheid. De toevoeging van vitamine B6 is van belang om de gunstige invloed van magnesium en taurine te ondersteunen.

Dosering

Neem 1 -4 capsules per dag (bij voorkeur bij de avondmaaltijd en/of voor het slapen gaan) tenzij anders wordt voorgeschreven.

Waarschuwingen

Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Ingrediënten

Aminozuur, mineraal, vitamine, hypromellose (capsule), magnesium stearaat (antiklontermiddel)
Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Samenstelling
Per dagdosering van 1 vega capsule
Disclaimer
Levering
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2024 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Website door 2nd Chapter