Vitakruid Multi dag & nacht

19,95

Multi vitamine voor dag en nacht

Een zeer complete en goed opneembare Multi vitamine die gesplitst is in een dag en nacht formule. Zorgt op de dag voor meer energie en ontspanning en rust voor in de nacht.

Meer info

Eenheid

Aantal

+19,95
In winkelmandje
Webshop
Meer over
Vitakruid Multi dag & nacht

Multi DAG

Energie

De in deze formule opgenomen Vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotine en C en de mineralen calcium, ijzer, koper, en mangaan dragen bij tot een normaal energie leverend metabolisme en helpt u overdag de energie uit voeding vrij te maken om optimaal te functioneren. Chroom, biotine en zink spelen een belangrijke rol in de verwerking van de macronutriënten resp. koohydraten, vetten en eiwitten. Foliumzuur, ijzer, magnesium, vitamine B2, B3, B5, B6 en C dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Mentaal

De Multi dag formule bieden de juiste stoffen die bijdragen aan een heldere geest. Vitamine B1, B3, B6, B12, C, foliumzuur, biotine, magnesium dragen bij aan een normaal psychologische functie. Goede stoffen voor het geheugen zijn B1 en B12 en voor de leerprestaties B3 en magnesium.

Zenuwstelsel

Kalium en magnesium spelen een rol in de prikkeloverdracht van de zenuwcellen en zijn van belang bij het handhaven van een normale bloeddruk. Biotine, kalium, koper, magnesium, vitamine B1, B2, B3, B6, B12,C dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.

Spieren

Calcium, magnesium en kalium spelen een rol bij het behouden van sterke spieren. Magnesium is goed voor de stevigheid van het skelet. Koper ondersteunt het behoud van bindweefsel.

Bloedsuikerspiegel

Chroom is nodig voor het handhaven van een normale bloedsuikerspiegel en calcium speelt een belangrijke rol in de verwerking van spijsverteringsenzymen.

Anti oxidanten en bloeddruk

Koper , mangaan, vitamine B2, en C zijn vrije radicalen vangers en helpen het afweersysteem van de lichaamscellen te beschermen. De mineralen kalium en magnesium hebben een positieve werking op een gezonde bloeddruk.

Aanbevolen dagdosering

Neem 1 tablet Multi Dag bij het ontbijt

Ingrediënten

Vitaminen, mineralen, choline bitartraat, para-amino-benzoezuur, inositol, druivenpit extract (OPC), citrus bioflavonoiden, alpha-liponzuur, cottonseed oil (antiklontermiddel), siliciumdioxide (vulmiddel), hydroxypropyl methyl cellulose (coating), microkrystaline cellulose (vulstof), maltodextrine (drager), ijzeroxide (natuurlijke kleurstof), polysorbaat (moisturizer), bijenwas (glansmiddel).

Multi NACHT

Wanneer we overdag lekker actief zijn geweest kunnen we makkelijker goed in slaap komen. Tijdens de nacht komt het lichaam en geest tot rust. Veel van onze spieren ontspannen zich en de hersengolven veranderen, net als de hartslag en de ademhaling. De hersenen blokkeren alle prikkels van buiten waardoor ons bewustzijn verlaagd en we afgesloten raken van de buitenwereld. Deze verregaande maatregelen die de natuur heeft genomen om slapen mogelijk te maken dienen voor de wederopbouw van lichaam en geest.

Bescherming tegen oxidatieve schade

s Nachts heeft het lichaam meer behoefte aan de in vetoplosbare vitamines zoals A, Bèta-caroteen, D3, F, K2 en Ascorbyl palmitaat. Ascorbyl palmitaat is een in vetoplosbare vitamine C en van belang voor het normaal functioneren van het zenuwstelsel en de psychologische functies. De in vetoplosbare vitamines zijn vitamines die we nodig hebben als anti-oxidant ter bescherming van de cellen tegen schade door vrije radicalen waar we aan blootgesteld worden mede door de druk van het huidige leefmilieu.

Ontspanning en een gezonde slaap

Het kruid Passiebloem staat al eeuwen bekend om zijn rustgevende invloed. Passiebloem en melatonine bevorderen een natuurlijk slaapproces en helpen het lichaam te ontspannen.

Opbouw en reiniging

Vitamine D, ijzer, magnesium, calcium en zink hebben een gunstige invloed op het celdelingsproces en dragen bij aan het proces van celvernieuwing. Calcium speelt een rol in het proces van celdifferentiatie. Zink is nodig bij de opbouw van eiwitten en vernieuwing van weefsel. Silymarin (Mariadistel) ondersteunt de reinigende functie van de lever.

Botten

Calcium, magnesium, zink, vitamine D3, K2 dragen bij tot de instandhouding van normale botten. Vitamine C draagt bij tot de collageenvorming voor de gezonde werking van de botten en het tandvlees.

Gezichtsvermogen en slijmvliezen

Vitamine A draagt bij tot het instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en is goed voor het behoud van de normale structuur en functie van de slijmvliezen.

Immuunsysteem

Vitamine A en D, selenium en zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Aanbevolen dagdosering

Neem 1 tablet Multi Nacht 's avonds innemen.

Veiligheid

Multi Nacht is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.

Ingrediënten

Vitaminen, mineralen, geconjugeerd linolzuur, mariadistel, passiebloemextract (extract 9:1), DMAE, L-Taurine, L-Gluthation, melatonine, magnesium stearaat (antiklontermiddel), silicium dioxide (vulstof), maltodextrine (vulstof), polysorbaat (moisterizer), bijenwas (glansmiddel)

Samenstelling
Per dagelijkse dosering (1tablet)

Dit artikel bestaat uit meerdere producten.

Multi Dag

Ingrediënt Hoeveelheid ADH*
Vitamine B1(thiamine HCl) 50mg 4545%
Vitamine B2 (riboflavin) 49mg 3500%
Vitamine B3 (nicotinamide) 73mg 456%
Vitamine B5 (calcium pantothenaat) 75mg 1250%
Vitamine B6 (pyridoxal 5 phosphaat) 14mg 1000%
Biotine (vitamine B8) 150µg 300%
Vitamine B12 (methylcobalamine) 75µg 3000%
PABA (para-amino-benzoezuur) 50mg **
Foliumzuur 400µg 200%
Vitamine C (ascorbinezuur) 300mg 375%
Chroom (picolinaat) 200µg 500%
Koper (gluconaat) 1,5mg 150%
IJzer (bisglycinaat) 7mg 50%
Magnesium (citraat, oxide) 94mg 25%
Mangaan (citraat) 5mg 250%
Alpha-liponzuur 5mg **
Bioflavonoïden (citrus bioflavonoïden) 45mg **
Choline (choline bitartaat) 50mg **
Inositol 40mg **
OPC (druivenpitextract) 20mg **

Multi Nacht

Ingrediënt Hoeveelheid ADH*
Provitamine A (bèta caroteen) 6mg **
Vitamine A (retinol acetate) 800µg 100%
Vitamine C (ascorbyl palmitate, calc. asc.) 160mg 200%
Vitamine D3 (cholecalceferol) 10µg 200%
Vitamine E (tocopherol succinate) 36mg 300%
Vitamine K2 (menaquinon-7 K2) 19µg 25%
Geconjugeerd linolzuur (vitamine F) 10mg **
Boron (sodium borate) 1mg **
Calcium (citraat, carbonaat) 120mg 12,5%
Chroom (picolinate) 200µg 500%
Magnesium (tauraat, citraat) 47mg 12,5%
Molybdeen (molybdate sodium) 200µg 200%
Selenium (selenate sodium) 200µg 364%
IJzer (bisglycinate) 7mg 50%
Zink (zink citraat) 15mg 150%
Dimethylethanolamine (DMAE) 17,3mg **
L-Glutathion 7mg **
L-Taurine 30mg **
Melatonine 0,3mg **
Silymarin (Mariadistel) 40mg **
Passiebloemextract (extract9:1) 30mg **

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid ** Geen ADH vastgesteld

Disclaimer
  • Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

©2019 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookievoorkeuren

Webontwikkeling: 2nd Chapter