10 juni 2021

Voordelig bedrijfsfitness bij Vitaal Trainer in Katwijk

Sporten is goed voor je, dat weten we allemaal! Je wordt er fit en energiek van, je weerstand krijgt een boost en je zit lekkerder in je vel. Toch kan het zijn dat je nog niet de juiste sport(school) hebt gevonden, of schrik je van de abonnementskosten. Of misschien sport je al wel een tijdje, maar zou je graag op je abonnementskosten willen besparen. Goed nieuws, want dan is bedrijfsfitness iets voor jou! Vitaal Trainer uit Katwijk is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, een partij die samenwerkt met heel veel werkgevers.

De voordelen van bedrijfsfitness

Via jouw werk bij ons sporten kan niet alleen super handig zijn, het brengt ook nog eens een mooi financieel voordeel met zich mee. Je kunt namelijk zomaar de helft goedkoper uit zijn dan een regulier abonnement. Vaak kun je de abonnementskosten namelijk verrekenen met je brutoloon (wat een belastingvoordeel oplevert) of krijg je een vaste korting in de vorm van een werkgeversbijdrage. Waarom al die voordelen? Simpel. Jouw werkgever ziet je graag op de sportschool want sportende werknemers zijn nu eenmaal fitter, productiever en verzuimen minder. Win-win dus!

Op een rijtje:
- Gezellig sporten met je collega's in Katwijk :)
- Gemiddeld zo'n 40% goedkoper dan een regulier abonnement
- Fit en productief op de werkvloer

Groepslessen

Wil jij samen met je collega's sporten in Katwijk? Dan kun je bij Vitaal Trainer meedoen aan diverse groepslessen. Via het groepslessen rooster kun je alvast zien aan welke binnen of buiten groepslessen jij zou kunnen of willen deelnemen. De groepslessen bij Vitaal Trainer zijn kleinschalig zodat we iedereen persoonlijke aandacht én tips kunnen geven. Om je een idee te geven wat de groepslessen inhouden, lichten we er hieronder vijf uit. En wist je dat de eerste groepsles altijd gratis is!? Dus ben je er al uit, boek 'em hier.

1. Outdoor Bootcamp
Een full body workout met focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De training vindt om en rond het strand en de duinen van Katwijk plaats en is geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

2. Functional Training
Een les gericht op kracht en conditie met diverse oefeningen die je bewegen in het dagelijks leven vergemakkelijken. Functional training zorgt o.a. voor een verbetering van je houding, zorgt voor meer stabiliteit en is gericht op core oefeningen, spierdefinitie en vet verbranden.

3. HIIT Training
Een intensieve interval training waarbij je een sessie met hoge inspanning afwisselt met korte periodes van lage inspanning. HIIT verbetert je uithoudingsvermogen, verhoogt je stofwisseling en is een actieve full body workout.

4. Pump It Up
Bij deze les ligt de nadruk op krachttraining van alle grote en kleine spiergroepen voor een strakker lijf en sterkere spieren. De les is voor iedereen toegankelijk en door de uitleg van de oefening van de instructeur weet je precies hoe je de oefening correct moet uitvoeren.

5. Small Group Personal Training
Je kunt ook kiezen voor Small Group Personal Training. Dan werk je onder begeleiding van een personal trainer -met maximaal 3 personen- aan je eigen trainingsschema. Een personal trainer begeleidt je bij de juiste uitvoering van de oefeningen en motiveert je om net dat stapje extra te zetten.

Gratis groepsles boeken

Personal Training

Liever één-op-één trainen? Dan is Personal Training iets voor jou! Welke persoonlijke doelen (afvallen, aankomen, gespierder worden,...) je ook hebt, onze gecertificeerde trainers helpen je vanuit een passie voor bewegen en gezond leven het beste uit jezelf te halen. Maar ook als jij last hebt van specifieke blessures helpen we je graag. Onze medical trainer Marco is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met (langdurige) blessures. 

Wil jij weten of je via jouw werk bij Vitaal Trainer kunt sporten en welke (financiele) voordelen dat oplevert? Vraag het na bij je werkgever. Kom je er niet helemaal uit, dan helpen we je daar natuurlijk graag bij. Neem dan contact met ons op.

Tot snel!

VorigeOverzichtVolgende
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2024 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter