09 september

Vitaal trainer en Fysiek’s gym bundelen krachten!

Vanaf vandaag kun je bij Fysiek’s gym in Valkenburg ook terecht voor Personal training door Vitaal trainer. Hiermee bundelen wij onze krachten en daar profiteer jij van!

 

Sport je bij Fysiek’s gym en wil je graag met een Personal trainer aan de slag die je helpt je doel te bereiken, je motiveert en je stok achter de deur is als je even geen zin hebt? Dat kan! De ervaren en gekwalificeerde trainers van Vitaal trainer staan voor je klaar.

Heb je interesse in personal training dan kun je voor meer informatie terecht bij de balie van Fysiek’s gym of kun je rechtstreeks contact opnemen met Vitaal trainer.

Over Fysiek’s gym

Fysiek is ruim 20 jaar geleden ontstaan uit pure liefhebberij en passie voor de sport. Onze focus ligt vooral op fitness- en krachttraining. Er is voldoende keuze voor zowel beginners als gevorderden. Zo kun je bij Fysiek’s gym trainen op topmerken fitnessapparatuur, die je altijd op jouw gewenste niveau kunt gebruiken. Daarnaast kun je met losse gewichten aan de slag. Ook de cardio-afdeling is compleet met diverse (spin) bikes, crosstrainers, rowers, HIIT bikes en stair climbers. Wat je doelstelling ook is, je kunt altijd bij ons terecht voor hulp en advies. Bij Fysiek sport je 7 dagen in de week in een schone sportomgeving met volledig geautomatiseerde milieuvriendelijke klimaatbeheersing.

Kortom, als fitness je passie is, is Fysiek jouw club! Meer informatie kun je vinden op onze website https://fysiek.com/fitness/

Contact informatie

Vitaal trainer
De Bolder
2225 RZ Katwijk
Tel: 06 143 644 91
info@vitaaltrainer.nl
www.vitaaltrainer.nl

Fysiek’s gym
Bloemenlaan 5a
2235 EM Valkenburg
Tel: 071 - 36 27 183
info@fysiek.com
www.fysiek.com

VorigeOverzichtVolgende

©2021 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookievoorkeuren

Webontwikkeling: 2nd Chapter