28 augustus 2019

Vacature: Personal trainer m/v (fulltime)

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke:

Personal trainer m/v (fulltime)

Wat ga je doen?

Als personal trainer begeleid je klanten persoonlijk om de doelen, die vooraf met de klant zijn vastgesteld, te bereiken. Hiervoor zet je al je kennis en vaardigheden in. Goede coaching eigenschappen, enthousiasme, doorzettingsvermogen en de juiste contactuele vaardigheden zijn hiervoor een must. Het kan voorkomen dat je ook gevraagd wordt invulling te geven aan een van onze groepslessen (indoor en/of outdoor), ook hier draai jij je hand niet voor om.

Je werkomgeving

Ons pand is gevestigd aan De Bolder 1 in Katwijk. De personal training vind plaats in dit pand of op locatie. Onze buitenlessen vinden plaats op strand en in de duinen. Je gaat onderdeel uitmaken van een jong, gedreven en ambitieus team. We gaan informeel met elkaar om, maar zeggen ook waar het op staat als dit nodig is.

Jouw profiel

Ben jij?
Een enthousiast en energiek persoon met minimaal een personal trainings opleiding? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, ben je flexibel, heb je kennis van de Engelse taal in woord en geschrift, heb je (ruime) ervaring en heb je een passie om onze leden zo optimaal mogelijk te begeleiden? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris
  • Werken in een gezellig en sportief team
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

Jouw reactie

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je motivatie met CV voor 15 september a.s. te sturen naar Marco Roerade via info@vitaaltrainer.nl.

Wil je meer informatie? Stuur ons een e-mail of bel Marco op 06 143 644 91

VorigeOverzichtVolgende
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2021 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter