Outdoor Bootcamp
in Katwijk

Bootcamp Outdoor Strand Katwijk Wil je lekker sporten in de frisse buitenlucht, houd je van uitdagingen en is geen obstakel je te gek?​ Vitaal Trainer organiseert op vaste tijden in de week een Outdoor Bootcamp in Katwijk. In klein groepsverband werk je een uur lang aan je eigen lichaam, en dat doen we in een ideale (coronaproof) omgeving: Op en rond de duinen en het strand van Katwijk aan Zee!

Bij Outdoor (Boksen) Bootcamp ga je lekker buiten sporten en ligt de focus op het verbeteren van jouw conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. We doen veel met lichaamsgewicht, elastiek en 'opstakels' of elementen uit de omgeving zoals mul zand, bankjes en trappen. En kies je voor de Boksen Bootcamp, dan doen we dat mét bokshandschoenen aan. Geen les is hetzelfde en we laten ons natuurlijk niet kisten door het weer. ;) Bootcamp doen we dus gewoon in de volle zon maar ook met (een spatje) regen!

Waarom Outdoor Bootcamp?

  • Afwisselend sporten in de buitenlucht van Katwijk
  • Fit en soepel worden én blijven
  • Trainen in een uitdagende en inspirerende omgeving
  • In groepsverband o.a. je conditie, kracht en uithoudingsvermogen verbeteren
  • Trainen op je eigen niveau met professionele begeleiding

Outdoor Bootcamp is daarnaast ook heel goed te combineren met Personal Training of één van onze andere In- of Outdoor Groepslessen. Bekijk bijvoorbeeld eens het rooster hieronder om te zien welke groeplessen voor jou interessant zijn.

Kleinschalige groepslessen

De groepslessen van Vitaal Trainer zijn altijd kleinschalig, zo heb je voldoende personal space en hebben onze gecertificeerde Group Trainers tijd om elke deelnemer te begeleiden of waar nodig te voorzien van nuttige workout-tips. Je volgt de lessen dus echt op je eigen tempo en niveau. Daarom zijn onze bootcamplessen geschikt voor alle leeftijden. Zelfs als je kampt met een (langdurige) blessure kun je meedoen aan onze lessen.


Proefles boeken *Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis.


Outdoor Bootcamp
in de praktijk

Bootcamp Katwijk Strand Bootcamp Katwijk Boulevard Bootcamp Katwijk Strand Bootcamp Katwijk Voetbalveldje Bootcamp Katwijk Voetbalveldje Bootcamp Katwijk Duinpad Strand Bootcamp Katwijk Kunst Bootcamp Katwijk Boulevard

Wat heb je nodig voor een Bootcamp les?

Voor een Bootcamp training heb je niet veel nodig. Goede sportkleding is natuurlijk een must, denk daarbij aan sportkleding die geschikt is voor buiten (bij goed en slecht weer) en waarin je warmte en transpiratie goed kwijt kunt. Ook goede schoenen met demping zijn aan te raden, omdat er veel gesprongen en gelopen kan worden. Doe je mee aan Outdoor Boksen Bootcamp, dan regelen wij de bokshandschoenen! Naast goede sportkleding is het goed om voldoende water te drinken, neem dus een flesje of bidon met water mee. En zorg allerlaast voor een gezond lijf en genoeg energie om met de lessen mee te kunnen doen. Checklist compleet? Dan kan jouw Bootcamp training in Katwijk niet meer stuk. :)

Prijzen Outdoor Bootcamp

Een Outdoor (Boksen) Bootcamp les duurt in totaal één uur. Deelnemen aan onze outdoor groepslessen kan door middel van het aanschaffen van losse credits -waarbij je per les 1 credit betaald- of het afsluiten van een lidmaatschap. Credits kunnen worden aangekocht in onze eigen webshop. De lidmaatschappen worden maandelijks automatisch geïncasseerd, we hanteren hierbij 1 maand opzegtermijn. Hieronder een opsomming van de mogelijkheden:

Credits:
  - Per 10 credits: €62,50
Lidmaatschappen per maand:
  - 1x per week: €24,95
  - 2x per week: €31,95
  - Onbeperkt: €39,95


Proefles boeken *Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis.


Heb je specifieke vragen of wil je persoonlijk advies voordat je bij ons een gratis proefles boekt? Neem dan gerust contact met ons op via 06 143 644 91 of info@vitaaltrainer.nl. We gaan graag aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Tot snel!

Rooster Groepslessen

Wil je meedoen met één van de groeplessen? Ons rooster vind je hieronder. Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis. Boek hier een proefles.


Filter:IndoorOutdoor
 MaDiWoDoVrZaZo
09:00 - 10:001 Functional Training
2 Outdoor Bootcamp
Surprise workout1 Pump it up
2 Outdoor Boksen Bootcamp
HIIT training1 Pump It Up
2 Outdoor Bootcamp
Outdoor BootcampWeekend Workout (om de week)
10:15 - 11:15    Pump it up  
19:00 - 20:00HIIT Training Surprise workout    
19:15 - 20:15 Outdoor Bootcamp Outdoor Bootcamp   
20:00 - 21:00Outdoor Bootcamp      
*Rooster groepslessen juli. Wijzigingen voorbehouden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2021 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter