Eerste groepsles altijd gratis.
💪 Boek 'em hier!

Outdoor Bootcamp
in Katwijk

Bootcamp Outdoor Strand Katwijk Wil je lekker sporten in de frisse buitenlucht, houd je van uitdagingen en is geen obstakel je te gek?​ Vitaal Trainer organiseert van maandag t/m zaterdag op vaste tijden in de week een Outdoor Bootcamp in Katwijk. In groepsverband werk je een uur lang aan je eigen lichaam, en dat doen we in een ideale (coronaproof) omgeving: Op en rond de duinen en het strand van Katwijk aan Zee!

Bij Outdoor (Boksen) Bootcamp ga je lekker buiten sporten en ligt de focus op het verbeteren van jouw conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. We doen veel met lichaamsgewicht, elastiek en 'obstakels' of elementen uit de omgeving zoals mul zand, bankjes en trappen. En kies je voor de Boksen Bootcamp, dan doen we dat mét bokshandschoenen aan. Geen les is hetzelfde en we laten ons natuurlijk niet kisten door het weer. ;) Bootcamp doen we dus gewoon in de volle zon maar ook met (een spatje) regen!

Waarom Outdoor Bootcamp bij Vitaal?

✓ Trainen op je eigen niveau met professionele begeleiding
✓ Afwisselend sporten in de buitenlucht van Katwijk
✓ In groepsverband o.a. je conditie, kracht en uithoudingsvermogen verbeteren
✓ Gratis toegang tot de Vitaal Trainer app en online community
✓ Goed te combineren met onze andere groepslessen

Outdoor Bootcamp is daarnaast ook heel goed te combineren met Personal Training.


Proefles boeken *Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis.


Meedoen met onze
Outdoor Bootcamps?

De Bootcamps van Vitaal Trainer vinden altijd buiten plaats, rondom het centrum van Katwijk aan Zee. We starten vanuit de Noordduinen en gaan vervolgens richting de boulevard van Katwijk, de Katwijkse duinen of het 'Scum' terrein. We kiezen voor diverse locaties omdat we het belangrijk vinden dat elke Bootcamples net weer even anders is en specifieke uitdagingen heeft. Dat zorgt voor een diversiteit aan oefeningen waardoor je, hoe vaak je ook aan onze lessen meedoet, altijd weer op een andere manier traint. Geen Bootcamples is dus hetzelfde!

Bootcamp Katwijk Strand Bootcamp Katwijk Boulevard Bootcamp Katwijk Strand Bootcamp Katwijk Voetbalveldje Bootcamp Katwijk Voetbalveldje Bootcamp Katwijk Duinpad Strand Bootcamp Katwijk Kunst Bootcamp Katwijk Boulevard

Wat heb je nodig tijdens een Bootcamp les?

Goede sportkleding is natuurlijk een must, denk daarbij aan sportkleding die geschikt is voor buiten (bij goed en minder goed weer) en waarin je warmte en transpiratie kwijt kunt. Verder zijn goede schoenen met demping aan te raden, omdat er veel gesprongen en gelopen kan worden. Naast goede sportkleding moet je voldoende water drinken, neem dus een flesje of bidon met water mee. Last but not least: Zorg voor een gezond lijf en genoeg energie om met de lessen mee te kunnen doen, zo kun je het maximale uit jouw training halen. Checklist compleet? Dan kan jouw Bootcamp training in Katwijk niet meer stuk. :)

Materialen die we tijdens de Bootcamp gebruiken regelen wij. Denk hierbij o.a. aan fitness elastiek en touw, ab wheels, dumbells en halters. Doe je mee aan de Boksen Bootcamp, dan vragen we je, in verband met Corona, wel zelf voor je bokshandschoenen te zorgen.

Groepslessen met persoonlijke aandacht

Wat de Bootcamps van Vitaal Trainer echt de moeite waard maken? Onze groepslessen zijn altijd kleinschalig. Zo heb je voldoende personal space en hebben onze gecertificeerde Group Trainers tijd om elke deelnemer te begeleiden of waar nodig te voorzien van nuttige workout-tips. Je zult dus zien dat je tijdens elke Bootcamp weer progressie boekt. We vinden het belangrijk dat je de lessen op je eigen tempo en niveau volgt, daarom zijn onze bootcamplessen geschikt voor alle leeftijden. Zelfs als je kampt met een blessure, dan kun je toch meedoen aan onze lessen.

Kosten
Outdoor Bootcamp

Een Outdoor (Boksen) Bootcamp les in Katwijk duurt in totaal één uur. Deelnemen aan onze outdoor groepslessen kan door middel van het aanschaffen van losse credits -waarbij je per les 1 credit betaald- of het afsluiten van een lidmaatschap. Credits kunnen worden aangekocht via de Vitaal Trainer App, iedereen die bij ons sport krijgt gratis toegang tot deze handige app. Lidmaatschappen worden maandelijks automatisch geïncasseerd, we hanteren hierbij slechts 1 maand opzegtermijn. Hieronder een opsomming van de mogelijkheden:

Credits:
  - Per 10 credits: €62,50
Lidmaatschappen per maand:
  - 1x per week: €24,95
  - 2x per week: €31,95
  - Onbeperkt: €39,95


Proefles boeken *Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis.

 

Over Vitaal Trainer

Vitaal Trainer is géén traditionele sportschool. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde trainers en vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Of je nu wilt afvallen, aankomen, gespierder wilt worden, gezonder wilt eten of snel wilt herstellen van een blessure of zwangerschap; met de juiste trainings- en voedingsadviezen helpen we jou graag om je doel te bereiken.

Naast één-op-één begeleiding met een personal trainer kun je bij Vitaal trainer ook terecht voor binnen- en buiten groepslessen (zie rooster onderaan deze pagina). Ook bij onze groepslessen staat persoonlijke aandacht centraal, zowel buiten bij de bootcamps maar zeker ook bij onze small group groepslessen binnen. Small group groepslessen zijn lessen met maximaal 6 deelnemers.

Heb je specifieke vragen of wil je persoonlijk advies voordat je bij ons een gratis proefles boekt? Neem dan gerust contact met ons op via 06 143 644 91 of info@vitaaltrainer.nl. We hopen snel iets van je te horen!

Rooster Groepslessen

Wil je meedoen met één van de groeplessen? Ons rooster vind je hieronder. Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis. Boek hier een proefles.


Filter:IndoorOutdoor
 MaDiWoDoVrZaZo
09:00 - 10:00 Outdoor BootcampOutdoor Boksen Bootcamp Outdoor BootcampOutdoor Boksen Bootcamp 
19:15 - 20:15 Outdoor Bootcamp Outdoor Bootcamp   
20:00 - 21:00Outdoor Bootcamp      
*Rooster groepslessen mei. Wijzigingen voorbehouden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2024 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter