Scroll
Health
is not a diet
it’s a lifestyle!

Voeding & lifestyle

Voeding

Ons lijf bestaat uit miljoenen verbindingen en netwerkjes. Samen zorgen ze ervoor dat je hart klopt, kunt ademhalen, denken, voortplanten, bewegen, ontspannen en slapen. Als alle radartjes van deze systemen goed op elkaar zijn afgesteld, functioneert ons lijf als een geoliede machine.

Ons lijf is een compleet geheel waarin alle systemen met elkaar communiceren en niet zonder elkaar kunnen bestaan. Soms zijn er aangeboren gebreken in ons lichaam waardoor een systeem niet optimaal functioneert. Ook wordt ons lijf vaak op de proef gesteld door onze leefstijl.

Alles wat je eet, drinkt, denkt of doet heeft invloed op je gezondheid. Jouw levenswijze bepaald hoe fit je je voelt en of je lekker in je vel zit. Als je alle systemen goed onderhoud en geeft wat ze nodig hebben, kan ons wonderlijk lijf optimaal functioneren. Je lijf geeft perfect aan hoe het met je gaat, de kunst is om ernaar te leren luisteren.

Jijzelf bent in de unieke mogelijkheid om actieve invloed uit te oefenen op hoe je je voelt. Je gezondheid is iets wat je serieus moet nemen. Het lichaam wat je hebt gekregen is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor je in touw. Een fit en gezond lichaam is het fundament van alles.

Lifestyle

Met het aanpassen van je leefstijl behaal je veel voordelen. Met aanpassingen in voeding, dagelijkse beweging, ontspanning en slaap kun je veel kwalen voorkomen of verminderen.

Als orthomoleculair therapeut en OERsterk coach ga ik je helpen om stapje voor stapje de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding, ontspanning, slaap en beweging. Je krijgt een persoonlijk adviesplan waaronder een op maat gemaakt voedingsschema dat rekening houdt met jouw doelstellingen en voorkeuren. Met veel lekkere recepten en een handig boodschappenlijstje van je maaltijden, is gezond eten voor iedereen binnen handbereik. Met de OERsterk journal kun je actief aan de slag en je vorderingen bijhouden. Het leven is niet maakbaar, maar wel stuurbaar. Pak de regie over je eigen leven en start vandaag nog!

Volg je personal training dan is voeding een onderdeel van je plan. Heeft je voeding meer aandacht nodig kunnen we je begeleiden met een individueel voedingstraject.

Life coaching

Gaat je leven niet zoals je graag zou willen en kun je hierin extra ondersteuning gebruiken? Onze orthomoleculair therapeut en OERsterk coach luistert naar je verhaal en geeft je tools om je levensvragen om te buigen naar een voor jou gewenste situatie. Vraag ons naar de mogelijkheden. Vul eenvoudig onderstaand contactformulier in.

voeding lifestyle voedingspatroon eetgewoontes voedingstraject fit- en afslankchallenge gezond bioresonantie power yoga
lifestyle voedingstraject fit- en afslankchallenge gezond bioresonantie power yoga
eetgewoontes voedingstraject fit- en afslankchallenge gezond bioresonantie power yoga
fit- en afslankchallenge gezond bioresonantie power yoga voeding lifestyle voedingspatroon eetgewoontes voedingstraject

Neem contact op

Onze orthomoleculair therapeut en OERsterk coach luistert naar je verhaal en geeft tools om je levensvragen om te buigen naar een voor jou gewenste situatie. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact

©2021 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookievoorkeuren

Webontwikkeling: 2nd Chapter