Eerste groepsles altijd gratis.
💪 Boek 'em hier!

Pump It Up groepsles
in Katwijk

Als je op zoek bent naar een les waarbij je krachttraining en spierversterkende oefeningen doet in groepsverband, dan is onze 'Pump It Up' les iets voor jou! Deze groepsles, geïnspireerd op de bekende Body Pump van Les Mills, kenmerkt zich door spierversterkende oefeningen in een les van 45 minuten voor het hele lichaam met behulp van stangen, losse gewichten en dumbbells. Gedurende de training zullen, onder begeleiding en toezicht van onze gecertificeerde trainers, oefeningen aan bod komen als lunges, squats, deadlift, biceps curls, triceps extension en nog veel meer.

Wat is een Pump It Up
groepsles?

Met onze Pump It Up groepsles train je alle spiergroepen in het lichaam, waardoor je in korte tijd spierkracht ontwikkeld en spiergroei realiseerd. Tijdens een les kun je tot wel 400 calorieën verbranden, waardoor deze les niet alleen goed is voor krachttoename en spiergroei, maar je het ook in kunt zetten als je wilt afvallen.

De oefeningen zijn goed te volgen en kan met het zelf gekozen gewicht uitgevoerd worden, de moeilijkheidsgraad kun je dus zelf bepalen. Belangrijk hierin is dat beginnende deelnemers aan deze lessen niet te enthousiast moeten zijn met het gewicht. Aangezien sommige spiergroepen voor een aantal minuten getraind worden kan er snel uitputting en verzuring plaatsvinden wanneer er niet met de juiste kilo’s gestart wordt. Laat je hierin vooral niet afschrikken, onze trainers zullen je hierbij goed begeleiden.


Proefles boeken *Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis.

Voordelen van onze Pump It Up les

Krachttoename, spiergroei en vetverbranding zijn de drie grootste voordelen die je zult merken als je meedoet aan onze Pump It Up groepsles. Je gaat aanzienlijk sterker worden doordat je de spieren aanspreekt en bij regelmatige deelname kun je ook met steeds zwaardere gewichten trainen. De voordelen op een rijtje:

✓ Krachttoename en spiergroei
✓ Vetverbranding door het doen van krachttraining
✓ Verbrand rond de 400 calorieën per les
✓ Sterkere en grotere spieren
✓ Goede buikspieren training
✓ Afvallen

Voor wie is Pump It Up
geschikt?

De 'Body Pump' lessen kunnen door iedereen gevolgd worden, mits je een goede basis conditie en algehele gezondheid hebt. Oefeningen als lunges, squats, deadlift, biceps curls en triceps extension zijn goed te volgen en niet moeilijk. Daarnaast is de intensiteit eenvoudig zelf te bepalen door het aanpassen van het gewicht. Omdat je in klein groepsverband traint (maximaal 6 personen) is er voldoende persoonlijke aandacht, onze instructeur is er om uitleg te geven en ondersteuning te bieden zodat jij echt alles uit jouw 'Body Pump' les haalt. 

Kosten
Pump It Up les

Een Pump It Up les in Katwijk duurt in totaal 45 minuten. De les is geïnspireerd op de bekende Body Pump van Les Mills. Deelnemen aan onze indoor groepslessen kan door middel van het aanschaffen van losse credits -waarbij je per les 1 credit betaald- of het afsluiten van een lidmaatschap. Credits kunnen worden aangekocht via de Vitaal Trainer App, iedereen die bij ons sport krijgt gratis toegang tot deze handige app. Lidmaatschappen worden maandelijks automatisch geïncasseerd, we hanteren hierbij slechts 1 maand opzegtermijn. Hieronder een opsomming van de mogelijkheden:

Credits:
  - Per 10 credits: €87,50
  - Per 20 credits: €160
Lidmaatschappen per maand:
  - 1x per week: €30,95
  - 2x per week: €54,95
  - Onbeperkt: €82,95


Proefles boeken *Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis.

 

Over Vitaal Trainer

Vitaal Trainer is géén traditionele sportschool. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde trainers en vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Of je nu wilt afvallen, aankomen, gespierder wilt worden, gezonder wilt eten of snel wilt herstellen van een blessure of zwangerschap; met de juiste trainings- en voedingsadviezen helpen we jou graag om je doel te bereiken.

Naast één-op-één begeleiding met een personal trainer kun je bij Vitaal trainer ook terecht voor binnen- en buiten groepslessen (zie rooster onderaan deze pagina). Ook bij onze groepslessen staat persoonlijke aandacht centraal, zowel buiten bij de bootcamps maar zeker ook bij onze small group groepslessen binnen. Small group groepslessen zijn lessen met maximaal 6 deelnemers.

Heb je specifieke vragen of wil je persoonlijk advies voordat je bij ons een gratis proefles boekt? Neem dan gerust contact met ons op via 06 143 644 91 of info@vitaaltrainer.nl. We hopen snel iets van je te horen!

Rooster Groepslessen

Wil je meedoen met één van de groeplessen? Ons rooster vind je hieronder. Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis. Boek hier een proefles.


Filter:IndoorOutdoor
 MaDiWoDoVrZaZo
09:00 - 10:001 Functional Training
2 Outdoor Bootcamp
Surprise workout1 Pump it up
2 Outdoor Boksen Bootcamp
HIIT training1 Pump It Up
2 Outdoor Bootcamp
Outdoor Boksen BootcampWeekend Workout (om de week)
10:15 - 11:15    Pump it up  
19:00 - 20:00HIIT Training Surprise workout    
19:15 - 20:15 Outdoor Bootcamp Outdoor Bootcamp   
20:00 - 21:00Outdoor Bootcamp      
*Rooster groepslessen mei. Wijzigingen voorbehouden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2022 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter