Eerste groepsles altijd gratis.
💪 Boek 'em hier!

Sportschool in Katwijk
met professionele
begeleiding

Wil je gaan sporten in Katwijk en zoek je een sportschool die het beste aansluit bij jouw doelen en behoeftes? In Katwijk kun je een groot aantal sportscholen vinden waar je, alleen of in groepsverband, onder andere kunt werken aan je conditie, spieropbouw en gewicht. In de meeste gevallen doe je dit zonder (professionele) begeleiding. Vaak gaat dat in het begin zonder problemen, maar zodra je intensiever gaat sporten of een vervelende blessure hebt opgelopen, kan het nog wel eens verkeerd uitpakken. Bij Vitaal Trainer doen wij het daarom net even anders...

Gecertificeerde
trainers & persoonlijke
aandacht

Vitaal Trainer is géén traditionele sportschool uit Katwijk. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde trainers en vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Of je nu wilt afvallen of aankomen, gespierder wilt worden, gezonder wilt eten of snel(ler) wilt herstellen van een blessure of zwangerschap; met de juiste trainings- en voedingsadviezen helpen we jou graag om je doel te bereiken.

Bij Vitaal Trainer kun je terecht voor Personal Training, Small Group Training en Voeding & Lifestyle. Of je dus alleen wilt sporten met intensieve één-op-één begeleiding of liever samen (in de buitenlucht) met familie of vrienden... Kies wat het beste bij jou past. En natuurlijk kun je het ook combineren. Wat onze diensten precies inhouden en hoe ze je helpen het beste uit jezelf te halen? Lees hieronder verder!

 

Trainen bij Vitaal trainer is fijn. De persoonlijke aandacht en afgestemde trainingen maken het dat ik elke week met veel plezier en motivatie train.

Dirja Masmeijer

Personal Training in Katwijk

Vitaal Trainer biedt Personal Training aan in Katwijk. Dat is sporten met één-op-één begeleiding in onze privéstudio. De oefeningen variëren van cardio, bankdrukken, push-ups en planken tot meer technische oefeningen als de squatbridge en dumbbell fly. Voor elke spiergroep hebben we diverse oefeningen van uiteenlopende niveau's die we tot in de perfectie uitvoeren. Geen les is dus hetzelde. En welk doel je ook hebt, onze gecertificeerde personal trainers doen er alles aan om je te ondersteunen en net dat stapje extra te zetten. Heb je last van specifieke blessures? Onze medical trainer Marco is gespecialiseerd in de begeleiding met sporten van mensen met blessures.

Liever personal training in klein groepsverband? Kies dan voor Small Group Personal Training. In een groep van maximaal 3 personen sport je samen, maar werk je individueel aan je eigen doel. Ook leuk voor familieleden of vrienden die samen aan de slag willen!

Meer Personal Training »


Binnen en buiten groepslessen in Katwijk

Naast één-op-één begeleiding met een personal trainer kun je bij Vitaal Trainer ook terecht voor binnen- en buiten groepslessen in Katwijk. Onze zogehete Small Group groepslessen zijn lessen met maximaal 6 deelnemers. Je kunt meedoen aan Outdoor Bootcamp in de buitenlucht van Katwijk, of kiezen voor een binnenles zoals Functional Training, HIIT Training en Pump It Up, en voor wie zich graag laat verrassen de Surprise Workout.

Groepsles binnen Katwijk Groepsles binnen Katwijk Bootcamp Katwijk Strand Bootcamp Katwijk Voetbalveldje

Ook bij onze groepslessen staat persoonlijke aandacht centraal, zowel buiten bij de bootcamps maar zeker ook bij onze small group groepslessen binnen. De eerste proefles is trouwens gratis! Dus wil je een keer meedoen, bekijk dan het rooster onderaan deze pagina en boek hier een proefles.

Meer Small Group Training »


Voeding en Lifestyle

Gezond eten en voldoende bewegen is belangrijk voor je lijf, dat weten we allemaal. Naast dat je er gelukkiger van wordt, helpt de juiste balans hierin je ook om je persoonlijke doelen als afvallen, aankomen en fitter worden (gemakkelijker) te bereiken. Maar wat is nu goed voor jou en welke extra ondersteuning in de vorm van bewegen of suppletie heb jij nodig? En hoe pak je die specifieke klachen aan waar je al tijden mee rond loopt? Elk mens, elk lichaam is anders en heeft specfieke behoeftes.

Vitaal Trainer biedt professionele Voeding & Lifestyle coaching aan in Katwijk en kan je hierbij persoonlijke ondersteunen. Wij werken graag met tools als een Gezondheids APK, Sportvasten, de Vegan Switch en Intermittent Fasting die allemaal wetenschappelijk bewezen zijn. Deze tools zijn afzonderlijk in te zetten of in combinatie waardoor het resultaat vergroot en je het bereikte effect kunt vasthouden!

Meer Voeding & Lifestyle »

 

Zet nu de eerste stap:
Bezoek onze sportschool
in Katwijk

Vitaal Trainer doet niet aan tijdelijke hypes op het gebied van training of diëten. Wij staan voor je klaar met een team met kennis van zaken die weet wat goed voor jou is. Geef je lichaam de aandacht die het verdient. Ga aan de slag met één van onze personal trainers of doe mee met één van onze groepslessen. Allebei kan natuurlijk ook! Gezonde voeding staat aan de basis van een gezond lijf. Pak je voeding en lifestyle aan en ga voor een betere versie van jezelf!

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

We hopen je snel te zien!

Rooster Groepslessen

Wil je meedoen met één van de groeplessen? Ons rooster vind je hieronder. Nieuw bij Vitaal? De eerste groepsles is altijd gratis. Boek hier een proefles.


Filter:IndoorOutdoor
 MaDiWoDoVrZaZo
09:00 - 10:001 Functional Training
2 Outdoor Bootcamp
Surprise workout1 Pump it up
2 Outdoor Boksen Bootcamp
HIIT training1 Pump It Up
2 Outdoor Bootcamp
Outdoor BootcampWeekend Workout (om de week)
10:15 - 11:15    Pump it up  
19:00 - 20:00HIIT Training Surprise workout    
19:15 - 20:15 Outdoor Bootcamp Outdoor Bootcamp   
20:00 - 21:00Outdoor Bootcamp      
*Rooster groepslessen oktober. Wijzigingen voorbehouden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2021 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter