15 juni 2022

Vitaal trainer nieuwe eigenaar fitnesscentrum Energiek

Na 23 jaar vindt Rob van Rossum het samen met zijn vrouw Threa tijd voor een nieuwe uitdaging en wordt Marco Roerade vanaf 1 juli de nieuwe eigenaar van fitnesscentrum Energiek aan de Voorschoterweg in Valkenburg. Voor Marco is de overname een langgekoesterde droom die in vervulling gaat en hij is van plan het fitnesscentrum nog mooier te maken dan het nu al is!

Marco heeft al vele jaren ervaring in de sportbranche en is eigenaar van Vitaal trainer, dat zich richt op personal training en outdoor groepslessen in Katwijk. ‘Energiek is een prachtige sportschool op een unieke locatie. Een fantastische uitdaging en ik ben heel blij dat ik samen met het huidige team het werk van Rob en Threa kan voortzetten en nog verder kan uitbouwen’, aldus een enthousiaste Marco.

Bij Energiek kun je in de fitness aan de slag met de nieuwste trainingsmethoden (o.a. E-gym; volautomatisch trainen met maximaal resultaat) en de modernste apparatuur. Met persoonlijke en gediplomeerde instructeurs ben je in goede handen. Sport je liever in groepsverband? Ook dat kan! We bieden diverse soorten groepslessen, van spinning tot boksen en dance workouts maar ook pilates en yoga. Kortom, iedereen kan werken aan een gezonder en fitter lijf op de manier die bij hem of haar past.

Gratis proefweek

Ben je benieuwd of sporten bij Energiek iets voor jou is? Doe dan mee met een gratis proefweek. En wordt je dan lid in de periode tussen 1 juli en 1 september dan betaal je nu géén inschrijfgeld! Je kunt je hier aanmelden voor de gratis proefweek.

VorigeOverzicht
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2023 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter