Mattison Sport Wei Proteïne Poeder Aardbei 78%

19,95

Sport Wei Proteïne Poeder Aardbei 78% 450 gram

  • Wei eiwitten in concentraat vorm
  • Goed opneembare vorm
  • Voor het behoud van gezonde spieren*
  • Heerlijke smaak door de toevoeging van natuurlijke Stevia en gevriesdroogd aarbeien poeder
Meer info

Eenheid

Aantal

+19,95
Webshop
Meer over
Mattison Sport Wei Proteïne Poeder Aardbei 78%

Wei Sport Aardbei

Mattison Wei Sport Concentraat aardbei is een wei poeder in concentraat vorm met toegevoegd gevriesdroogd aarbeienpoeder en stevia. Eiwitpoeders heb je in verschillende varianten. Er bestaat wei concentraat, wei isolaat en caseïne eiwit. Wei isolaat & concentraat zijn een van de best opneembare vormen van wei eiwitten. Wei eiwit heeft de hoogste biologische beschikbaarheid. De biologische waarde zegt iets over de mate waarin een product goed door het lichaam kan worden opgenomen.

Wei concentraat en Wei isolaat?

Wei is een restproduct van de productie van kaas. Om dit uiteindelijk als proteïne te kunnen gebruiken is het nodig om het melksuikergehalte te verminderen. Dit gebeurd met een speciaal proces. Na dit eerste proces ontstaat er een pure vorm van eiwitten met nog maar 3-6 % aan melksuiker. Dit is de wei concentraat. Om van de wei concentraat een isolaat vorm te maken is er nog een verdere verwerking nodig. Na deze verwerking blijft er een nog zuiverder eiwitvorm over met een zeer laag melksuikergehalte. Het voordeel van een laag melksuikergehalte is dat nog minder zorgt voor maag darmproblemen als de wei concentraat. Wat ideaal is voor mensen die daar gevoelig voor zijn.

Caseïne eiwit

Caseïne eiwit heeft een stuk lagere biologische waarde dan wei isolaat en concentraat. Caseine eiwit bevat in tegen stelling tot Wei concentraat en isolaat meer melksuiker met meer kans op spijsverteringsproblemen als gevolg. Een voordeel van caseine eiwit is dan wel weer dat het rijk is aan L Glutamine wat onder andere een gezond immuunsysteem ondersteunt.*

Spieropbouw en Herstel

Onze wei concentraat is een bron van eiwitten. Het product bevat maar liefst 78 gram eiwitten per 100 gram product. Eiwitten zijn van essentieel belang voor ons lichaam, het zijn de bouwstenen van ons lichaam maar ook van onze cellen en weefsels. Ze zijn onder meer belangrijk voor oudere mensen om hen spiermassa en kracht te behouden.* Maar ook voor sporters die hen lichaam willen ondersteunen bij de opbouw en het herstel van hen spieren.*

Afvallen

Eiwitten ondersteunen bij het afvallen* en verminderen het hongergevoel.*

Mentale gezondheid

Eiwitten ondersteunen een gezonde gemoedstoestand* en gezonde cognitieve functies.*

Verder ondersteunen eiwitten een gezond immuunsysteem* en houdt de bloedvaten gezond.*

Waarschuwing

Niet geschikt voor mensen met een lactose intolerantie

Wij verkopen onze Wei Sport serie in verschillende smaken.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Wei proteïne is geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel voor als na de training, tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan worden gebruikt. 1 maatschep (ca. 30 g) mengen in blender, mixer of shaker met 250 ml water,vruchtensap of smoothie. Ook te gebruiken als extra toevoeging in muesli-ontbijt.

Allergenen
Bevat Melk/Lactose.

Ingredienten

96,85% wei eiwit concentraat biologisch , 1,60% natuurlijk smaakaroma aardbei, 1% natuurlijk fruitpoeder aardbei, 0,30% natuurlijke kleurstof bietenrood , 0,25% zoetstof: steviol glycosides uit stevia.

Samenstelling
Samenstelling per 100 gram
Disclaimer
Levering
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2021 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter