Mattison Wei proteine isolaat 93%

19,95

Wei Proteine Poeder Isolaat 93% 

  • Wei eiwitten in geïsoleerde vorm
  • Goed opneembare vorm
  • Voor het behoud van gezonde spieren*

Mattison Wei proteine isolaat is een wei poeder in isolaat vorm. Eiwitpoeders heb je in verschillende varianten. Er bestaat Wei concentraat, Wei isolaat en Caseïne eiwit. Wei isolaat is een van de best opneembare vorm van wei eiwitten. Wei eiwit heeft de hoogste biologische beschikbaarheid. De biologische waarde zegt iets over de mate waarin een product goed door het lichaam kan worden opgenomen.

Meer info

Eenheid

Aantal

+19,95
Webshop
Meer over
Mattison Wei proteine isolaat 93%

Wei concentraat en Wei isolaat?

Wei is een restproduct van de productie van kaas. Om dit uiteindelijk als proteïne te kunnen gebruiken is het nodig om het melksuikergehalte te verminderen.  Dit gebeurd met een speciaal proces. Na dit eerste proces ontstaat er een pure vorm van eiwitten met nog maar 3-6 % aan melksuiker. Dit is de wei concentraat. Om van de wei concentraat een isolaat vorm te maken is er nog een verdere verwerking nodig. Na deze verwerking blijft er een nog zuiverdere eiwitvorm over met een zeer laag melksuikergehalte. Het voordeel van een laag melksuikergehalte is dat nog minder zorgt voor maag darmproblemen als de wei concentraat. Wat ideaal is voor mensen die daar gevoelig voor zijn.

Caseïne eiwit

Caseïne eiwit heeft een stuk lagere biologische waarde dan wei isolaat en concentraat. Caseine eiwit bevat in tegen stelling tot Wei concentraat en isolaat meer melksuiker met meer kans op spijsverteringsproblemen als gevolg. Een voordeel van caseine eiwit is dan wel weer dat het rijk is aan L Glutamine wat onder andere een gezond immuunsysteem ondersteunt.*

Spieropbouw en Herstel

Deze Wei proteine isolaat is een bron van eiwitten. Het product bevat maar liefst 93 gram eiwitten per 100 gram product. Eiwitten zijn van essentieel belang voor ons lichaam, het zijn de bouwstenen van ons lichaam maar ook van onze cellen en weefsels. Ze zijn onder meer belangrijk voor oudere mensen om hen spiermassa en kracht te behouden.* Maar ook voor sporters die hen lichaam willen ondersteunen bij de opbouw en het herstel van hen spieren.*

Afvallen

Eiwitten ondersteunen bij het afvallen* en verminderen het hongergevoel.*

Mentale gezondheid

Eiwitten ondersteunen een gezonde gemoedstoestand* en gezonde cognitieve functies.*

Verder ondersteunen eiwitten een gezond immuunsysteem* en houdt de bloedvaten gezond.*

*Geoorloofde EFSA claims

Waarschuwing

Niet geschikt voor mensen met een lactose intolerantie

Gebruik en bewaren

Voor optimaal resultaat 3 maal daags 1 maatschep (= ca. 30 g) toevoegen aan een glas water (ca. 200 mL), vruchtensap, melk, smoothie of yoghurt bij voorkeur mixen in shaker/blender. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Allergenen

Bevat Melk/LactoseSojaIngredienten

Whey eiwit isolaat

Samenstelling
Samenstelling per 100 gram
Disclaimer
Levering
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

©2021 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookies Webontwikkeling: 2nd Chapter